0503307493


Finnacta Oy

Nimi: Mika Vikman

Kommentti: Finacta Oy, Kuopiolainen markkinointiyritys, en vastannut

Nimi: Paula Lahtinen

Kommentti: Kuuluu sarjaan nimettömät puhelut aamu- ja iltapäivisin (n klo 11 ja 13). Soittoihin en yleensä vastaa; joskus otan selvää henkilöstä ja melkein aina kyseessä on tuntematon tai pre-paid Epäilen samaa henkilöä eli kyseessä on kiusanteko. Onneksi alan tunnistaa soitot. Estolistani on melkoisen pitkä ja niihin tulee useampia soittoja samoista numeroista. STML mainostaa mutta apua ei sieltä ole tullut, kuten ei operaattoriltakaan. Jäljelle jää vain poliisi, mutta mitä pitää tapahtua, ennen kuin sieltä apua löytyy? Olisi paras ehtiä itse ensin edes ilmoittamaan. En tohdi edes laittaa tähän nimeäni, koska tuntisin oloni uhatuksi. Kyseiset soitot alkoivat viime vuoden syksyllä ja päättyivät tänä keväänä koulujen loppuessa. Tämän syksyn ensimmäinen soitto tuli Finnacta Oy:sta.

Nimi: Yks ärsyyntynyt...

Kommentti: soittanut eilen päivällä 4 kertaa ja tänään jo 2... Rasittavaa. en vastaa

Nimi: Paivi Sinisalo

Kommentti: Tänään soittanut kolmesti, blokattu

Nimi: Hannu Haapasalmi

Kommentti: Samoin minulle tänään neljästi. Se mikä täs on villeintä, niin koetin uteliaisuuttani soittaa takaisin, niin tuli ilmoitus ettei numero ole käytössä. Silti senkin jälkeen tuli vielä kaksi puhelua samasta numerosta.

Nimi: Markku Peltola

Kommentti: Soitin takaisin, operaattoriääni:"Numero ei ole käytössä." (ei koskaan pitäisi soittaa tuntemattomaan numeroon!).

Nimi: Eeva Inberg

Kommentti: näitä numeroita joka soittaa useemman kerran päivässä,koskaan en kylläkään vastaa ,kerran soitin vastaan ,sanottiin ,että numero ei ole kenenkään käytössä

Nimi: Maria Castrèn

Kommentti: sieltä joo soitettiin mutta kukaan ei sanonut mitään ???

Nimi: Juha Moisio

Kommentti: Enkä minäkään...vastannut. blokattuna nyt.

Nimi: Eila Tolonen

Kommentti: Minulle tästä numerosta on soitettu monta kertaa päivässä noin viikon ajan..erehdyin kerran soittamaan takaisin niin ääni sanoi ettei numero ole käytössä...ärsyttävää häiriköintiä!!

Nimi: Jere Mäkelä

Kommentti: TrueCaller antaa soittajan nimeksi Genitaalipesu. Oli soitellut 11v pojalleni. Ei vastannut.

Muita puhelinnumeron muotoja:
+358503307493, 358503307493, 050-3307493, 050 3307493, 050 330 7493, 050 3307 493