0449607488


Nimi: Ostaja

Kommentti: Tästä numerosta kaupataan käytettyä tavaraa tori.fi ilmoituksiin. Tavaraa ei voi kuitenkaan hakea, joten onko sitä oikeasti olemassa?

Nimi: Oona

Kommentti: Huijari, maksoin kirjan jonka mukamas lähetti tori.fi kautta - kirjaa ei ole tullut ja selityksiä tulee. Älkää erehtykö ostamaan häneltä mitään.

Nimi: Kaisa

Kommentti: Vastasi Torin ostan ilmoitukseen ja tarjosi kaikkia kirjoja mitä hain, kun pyysin kuvia ja koodeja niiin loppui viestittely. Käytti nimeä Jonna.

Nimi: Jukka

Kommentti: Joo Bios1 ops2016 9 euroo ja perhana maksoin sen tilille... Toikkanen Jonna Pauliina nimenä...

Nimi: O

Kommentti: Maksoi mulle takaisin kun sanoin että laitan nimen ja tilinumeron poliisille 😅 ihme tyyppi. Samalla nimellä esittäytyi minulle ja kyseiseltä tililtä suoritti rahan takaisinmaksun.

Nimi: Penaa

Kommentti: Tunnen tämän henkilön ja koittanut auttaa ja et lopettaisi tuon. Ei kaikki kunnossa. :/ älkää ostako mitään. Toivoisin että lopettaisi tuon muiden ihmisten valehtelun ja huijjauksen. Osaa olla myös tosi ystävällinen ja mukava ihminen.

Nimi: aleksi

Kommentti: Sain kaupat tehtyä ja jopa lähetti tavaran.

Nimi: Heikki

Kommentti: Vastasi mulle viestiin, että häneltä löytyy kaipaamani kirja. Maksoin hölmö kirjan ja myös postimsksun. Ei kuulunut kirjaa ja väittää sen lähettäneensä. Aivan uskomaton kettu😂.

Nimi: Petri

Kommentti: Vastasi Tori.fi:n ostan ilmoitukseen. Maksoin etukäteen, väittää lähettäneensä. Tavaraa ei näy. Aion tehdä rikosilmoituksen.

Nimi: Elisa

Kommentti: Vastasi ostoilmoitukseeni kirjasta. Maksoin hänen tililleen, mutta ei lähettänyt kirjaa. Ei vastaa enää viesteihini ja soittoihini. Tein rikosilmoituksen poliisille, ilmoituksen Toriin sekä erilaisille nettipalstoille, erityisesti Porvooseen, jossa hän asuu.

Nimi: Susanna

Kommentti: Voi hitsi! Täällä taas yksi huijattu!! En hölmö googlettanut puhelinnumeroa ennen ostoa!! No turhaa puuhaa, mutta rikosilmoituksen teen kyseisestä henkilöstä. Tori.fi ostetaan palstan kautta tulin minäkin huijatuksi.

Nimi: HD

Kommentti: Minua huijasi jo kesäkuussa tekaistuilla DVDillä. Tein rikosilmoituksen. Jonna Pauliina Toikkanen, 0449607488 / +358449607488, synt. 6.6.1989

Nimi: Julia

Kommentti: Huijasi tekaistulla haalarilla. Rikosilmoitus tehty.

Nimi: H

Kommentti: Multa huijasi kans haalarin.

Nimi: Jutta

Kommentti: Saanko kysyä mitä kirjaa kauppasi?

Nimi: Jutta

Kommentti: Jooo ei kannata tältä ostaa mitään. Estoon vaan ja toriim ilmoitusta tästä ihmisestä! Minullekin kahta kirjaa kauppasi. Sain kyllä rahani takaisin mutta väitti kivenkovaa, että lapsi sairaalassa yms... Aivan pimee.

Nimi: Marika Produn

Kommentti: Arvasin jotain tämmöstä...mulle myi torin kautta kaulakorun jota en koskaan saanut...valitettavasti maksoin korun etukäteen koska sen halusin....tein ilmoituksen poliisille netissä ja seuraavaksi laitan torille ilmoitusta.jos joku tuntee henkilön, niin tehkää tuosta stoppi:eli Jonna Toikkanen, Porvoo,puh:0449607488,älkää tehkö kauppoja..menetin 50e.. sanoi maksavansa takaisin mutta rahoja ei näe/ kuulu

Nimi: H

Kommentti: Poliisin mukaan yli 200 tälläistä petosta tehnyt tänä vuonna tämä henkilö. Kannattaa kaikkien huijattujen tehdä rikosilmoitus, vaikka olisi kyse pienestä summasta.

Nimi: Jenni

Kommentti: Mulle yritti myydä välikausihousuja torin kautta kun laitoin ostoilmon. Kuitenkin aina tarkistan tämmöset kuten nimi ja puhelinnumero joten kiitos tämän ryhmän säästin 15e!

Nimi: H

Kommentti: Hieno juttu, ettet mennyt lankaan! Alkukesästä kun jouduin itse hänen huijaamaksi ei vielä löytynyt tili-, eikä puhelinnumerolla mitään.

Nimi: Jenni

Kommentti: Ai! :o mä löysin jo 2015 vuodelta näitä että täähän on vanha tekijä! Taas on torissa naurettavan halvalla lastenvaatetta myynnissä tällä. Ilmotukset ilmiannettu!

Nimi: Jenni

Kommentti: Tuolloin kun oli ajankohtasta niin en löytänyt kyllä kun tuurilla tän ryhmän mutta kun katsoin eilen uudestaan niin löyty joku toinenkin palsta tästä henkilöstä ja oli vanhempaa juttua siis!

Nimi: H

Kommentti: Tuo 2015 vuoden Suomi24 ketju Jonna Alasesta ei oo sama tyyppi..

Nimi: J

Kommentti: Millä sähköposti osoitteella nykyään laittelee viestiä?

Muita puhelinnumeron muotoja:
+358449607488, 358449607488, 044-9607488, 044 9607488, 044 960 7488, 044 9607 488