0444956749


Communicare Finland Oy

37600 Valkeakoski

0444956749 on puhelinmyyjä.

Nimi: Jepjepjepjep

Kommentti: Vitamiineja, ja muuta kuraa.

Nimi: vitun neekeri

Kommentti: toivottavasti kuolet perheesi kanssa kärsien AIDSiin.

Nimi: Juha Smola

Kommentti: Soittaa varmaan useammalle yhtä aikaa, ja kun yksi vastaa puhelu loppu. Minulle tulee 1-2 soiton juttuja sitten puhelu katkeaa. Tosi häiritsevää

Nimi: HJJ

Kommentti: Myy Naturfarman K2 vitaamiini näytepakkauksia ei tarvitse sitoutua mihinkään. Saa kuulemma lopettettua yhdellä viestillä, eli kyseessä onkin jatkuva tilaus.. eikä mikään näytepakkaus..

Nimi: Markku Löytömäki

Kommentti: Soittaa myös aamulla klo 8. Aika kohtuutonta!

Nimi: Oona K

Kommentti: Soittaa melkein joka päivä😪

Nimi: justice

Kommentti: Tämä saakelin kivi päätti sitten soitella aamulla 8 jälkeen ja herättää.

Nimi: justice

Kommentti: Blokkaa numero ihmeessä puhelimen asetuksista.

Nimi: reijo

Kommentti: TEILLÄ EI OLE OIKEUTTA VASTATA JOS SOITAN TEKAISIN ! JOS SE VIELÄPÄ MAKSAA MULLE !!!!! ODOTAN SOITTOA TÄRKEÄMMISTÄ PAIKOISTA! .rr roi

Nimi: hitusvinkula

Kommentti: Miksei kukaan aja lakialoitetta siitä, että puhelinmyynnin voisi jollakin keinolla aidostioikeesti lopettaa niin halutessaan - awink, awink? Täytyy olla mahdollista. Haluaisin kuulkaa nukkua päivällä jaksaakseni työskennellä yöllä. Puhelinta en voi pitää äänettömällä, jos lapsille tulee kouluaikana joku hätä ja yrittävät tavoittaa.

Nimi: EatS#it&Die

Kommentti: Oletko v|tun häirikkö ääliö koskaan harkinnut tekeväsi sellaista palvelusta kanssa ihmisillesi, että astuisit ulos sieltä toimistostasi, menisit kadulle, ja kävelisit jonkun raskaan ajoneuvon eteen?

Nimi: Siltamaa Veli-Pekka

Kommentti: Miksi sinä menit soittamaan takaisin tähän numeroon.

Nimi: Siltamaa Veli-Pekka

Kommentti: Ettekö ole huomanneet sitä, että kännykässä voi estää tämän soittajan soittamisen. Jos tämä ärsyttää teitä kovasti. Paina sitä numeroa pitkään ja siihen tulee valikko estä tämä numero. Niin sitten tästä numerosta ei soiteta enää.

Nimi: Siltamaa Veli-Pekka

Kommentti: Tämän numeron voi estää sun omasta kännykästä. Estä tämä numero. Nii se ei enää soita sinulle.

Nimi: juha kurki

Kommentti: Communicare Finland oy Valkeakoski on sellanen pilipali roska puhelinmyynti firma,joka kielloista huolimatta soittelee..Firman toimitusjohtaja kertoi että ei heiltä soitella..Kun yritin soittaa heidän numeroonsa niin operaattorin ääni sanoi,että numero ei ole käytössä.. Taitaapi olla huijari firma koko communicare,jos ei uskalleta vastata puheluun...

Nimi: Erja Lakkamäki

Kommentti: Soittaa myös aika myöhään ( yöllä ) noin klo 23:45 ja sillain !!! Minulla on salainen puhelinnunero, suoramarkkinointikielto - mutta eipä haittaa !!! Soittelee nonstoppina kuitenkin, elikkä miksiköhän maksan markkinointikiellosta ylipäänsä ??? Ja kukahan niille näitä salaisia puhelinnumeroita myy ??? Välittää ???

Nimi: HH

Kommentti: On ihmeellinen polju kun ei tekstiviestillä lähteä ... ja eivät edes tajua,kun ei vastata niin voisi lopettaa soittelut. täytyy laittaa sitten sopstilla selvällä suomen kielellä,että lopettavat soittelut.

Nimi: HH

Kommentti: Harvinaista,että sain jonkunlaista sposti vastausta tuolta kyseiseltä putiikilta josta osan kopioin tänne,että muutkin näkee. Tämän kirjoitti jyväskylän toimiston tyyppi nimeltä Pekka Trogen. " Communicare ei ylläpidä omia soitto- tai kieltorekistereitä. Rekisterit tulevat aina päämiehiltämme. Kaikki meille päämiestemme toimittamat numerot ajetaan ns. Robinsson listan läpi päämiestemme tai meidän toimesta. Robinnson -lista on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämä ja ainoa Suomessa virallinen ja juridisesti pätevä suoramarkkinoinnin kieltävä rekisteri. Soitot hoitaa automaatiinen soitto-ohjelma, joka yhdistää sitten vastatut puhelut vapaana olevalle myyntineuvottelijalle tai asiakaspalvelijalle." "Näissä markkinointikampanjoissa olemme kontaktoineet päämiehemme puolesta heidän aikaisempia asiakkaitaan tarkoituksena tarjota heidän kerhojäsenyyttä edulliseen hintaan. Olen nyt poistanut nimenne ja numeronne meille tulleesta listasta ja laittanut viestiä päämiehellemme, että he eivät enää jatkossa toimittaisi numeroanne meille. Suosittelen kuitenkin myös, että käytte ilmoittamassa numeronne Robinsson-rekisteriin, asml.fi sivun kautta tuo käy helposti. Robinsson rekisterin kautta myös muut mahdollisesti saamanne markkinointipuhelut vähenevät. Pahoittelen soitoistamme teille mahdollisesti aiheutunutta häiriötä" Näin tuo antoi ohjeita tehdä,jos ei halua esim.heitä soittoja. Mutta katson tuleeko viellä soittoja heitä vaikka on luvattu poistaa nimeni heidä ns.listoilta.

Nimi: JSP

Kommentti: Myy Monetan rahoja keräilijöille.

Nimi: Eero Mantyla

Kommentti: Tänään yritti soittaa kolme (3!) kertaa, mutten vastannut, koska epäilin, että on puhelinmyyjä. Laitoin estolistalle ja tehkää te muut samoin!

Muita puhelinnumeron muotoja:
+358444956749, 358444956749, 044-4956749, 044 4956749, 044 495 6749, 044 4956 749