0931586060


0931586060 on puhelinmyyjä.

Nimi: Petteri

Kommentti: Sähkötarjouksien puhelinmyyjä.

Nimi: Ismo

Kommentti: Ei kannata vastata

Nimi: Pekka

Kommentti: Pelkäätteköte oikeasti puhelinmyyjiä. Mistä sen tietää vaikka ko. myyjä pystyisi tarjoamaan sähköä teidän nykyistä sopimusta halvemmalla. Terveisin entinen Tele Finland kauppias :)

Nimi: Leo

Kommentti: EI puhu mitään?!?! Aika huono myyjä jos pitää paikkansa. Mielestäni vain häirikkö. Pekalle sen verran tietoa, ettei puh.myyjät oikein asiaansa osaa, jos jääräpäisesti ärsyttää asiakkaat soittamalla vaikka on kielletty. Ja sitten tämä "kielto juttu" ei kai se voi olla niin että asiakkaan pitää maksaa "kiellosta", kyllä se on kotirauhan häirintää jollei suullinen kielto auta. Henkilökohtaisesti en osta periaatteesta mitään jos aletaan jankkaamaan.

Nimi: Puhelinmyyjät hirteen

Kommentti: Ei tässä mistään pelkäämisestä ole kyse. En minä syö paskaa, en sen takia että pelkäisin sitä vaan siitä syystä että olen sata varma etten pitäisi siitä. Mutta Pekka se vaan tunkee paskaa suuhunsa ihan vaan siitä syystä ettei pelkää sitä. No huvinsa kullakin.

Nimi: mikko

Kommentti: Puhelinmyyjä. Ei kannata vastata.

Nimi: Hatullinen paskaa

Kommentti: Tästä numerosta tuli häläri. Soi noin sekunnin, en ehtinyt vastata. Numeron haltijaa ei löytynyt numerotiedustelusta. Selkärangatonta toimintaa.

Nimi: jussi

Kommentti: Huijari älkää vastatko

Nimi: Anu

Kommentti: Mulle tästä numerosta soitettiin hetki sitten, ja sanottiin olevan 118 Finderista. Kysyi onko yritykseni yhteystiedot pysyneet samana, ja luetteli ihan normi yhteystiedot. Samaan hengenvetoon sanoi, että näillä varmaan mennään vuosi eteenpäinkin, 90€ netto. Kysyin, onko mulla ennestään ollut tää sopimus, mutta sanoi, ettei näe sitä tällä hetkellä edessään olevista tiedoista. Aika tympääntyneen oloinen naisihminen, ja taustalla kuului kohinaa, ihan kuin olis seissyt tuulisella paikalla. Nyt kun googlasin tarkemmin, tajusin, että 118 Numeropalvelu ja 118 Finder on TÄYSIN eri firma! Keskustelupalstoilta löysin muiden kokemuksia samaisesta firmasta, että vaikka eivät suostuneet ottamaan tätä heidän tarjoamaansa palvelua, lasku tuli silti...

Nimi: Matti

Kommentti: Mulle esiteltiin olevansa joku luottoluokittelijan edustaja, kehui yritykseni luottokelpoisuutta, tarkisti samalla lailla yhteystiedot ja sama 90€ sivulauseessa "näillä varmaan mennään eteenpäin" -toteamus. Totesin että meillä ei ole sopimusta teidän kanssa ja että lähetä postitse esitteet ja sopimuspaperit että katsotaan sen jälkeen sitten miltä näyttävät. Lupasi lähetellä mutta katsotaan mitä tulee.

Nimi: Evil

Kommentti: Numero soitti, hälytti ehkä 2sekunttia, kerkesin juuri vastaamaan kuulemaan että katkaisi.. Noh sentään kerrytettiin puhelinlaskua sen sadasosasekuntin :)

Nimi: Hessu

Kommentti: Sama kävi täällä. Mitä tää tämmönen toiminta oikein on?

Nimi: neutraali välikommentoija

Kommentti: Kyllä minulle ihan asiallisiakin puhelinmyyjiä soittelee, viimeksikin tilasin Aku Ankan. Kerran vastasin unissani ja heräsin kun kuului: ''ööh tota jatka unia moro''. Mutta siis onha minunkin ihan pakko sanoo siihe luuriin haista paska jos jätkät on siinä xD Ennakkoluulot, sanavalmiit arjen sankarit ja internet on 2000-luvun uusi realitykomedia.

Nimi: Juuso

Kommentti: Soitti 2s. hälärin

Nimi: _make_

Kommentti: mullekki tuli soitto tosta .. soi jotaki 15sek. mutta enpäs vaivaudu vastaamaan outoihin numeroihin

Nimi: Mikko_Oulu

Kommentti: Jos numeroon yrittää soittaa takaisin, ainakin Elisan kännykkäliittymästä soitettaessa verkko väittää että puhelinnumero ei ole käytössä. Kyseessä voi olla siis joku puolihämärä puhelinkeskusjärjestelmä. Ulkomailla harrastetaan joskus sellaista huijausta, jossa tehdään juuri 2 sekunnin häröpuheluja joilla huijataan vastaanottaja soittamaan takaisin. Takaisinpuhelu ohjataan ihan älyttömän kalliiseen maksunumeroon, jossa puhelu koitetaan pitää vain päällä kauan koska joka minuutista joutuu maksamaan eurokaupalla. Mut en kyl tajua miten +3589 -alkuinen numero voisi olla tämänlainen.

Nimi: wekkuli2000

Kommentti: TÄMÄ NUMERO ON PUHELINMYYJÄ ja saatana soittelee kokoajan, ei pysty kyllä vastaamaan. olen vastannut joskus epähuomiossa kun kaivoin puhelinta takusta. ja nyt sitten rimpauttelee 2-4 kertaa päivässä.

Nimi: Kyllästynyt

Kommentti: Kuinka voi olla mahdollista että tästä numerosta soitetaan, vaikka minulla on osoitetietojani koskeva markkinointikielto kolmen eri tahon osalta???

Nimi: Mikko

Kommentti: Soitti, vastasin ja löi luurin korvaan.

Nimi: jorma

Kommentti: Moro! Mulle soitti juurikin sama numero ja väitti että on perintätoimistosta, joka on saanut tehtäväkseen periä 2-vuotta vanhaa pikavippiä. Että jos en maksa heille, niin menetän luottotietoni. Melkoisen väännön jälkeen alkoi vaikuttamaan entistä omituisemmalta, joten päätin puhelun jälkeen soittaa kyseisiin pikavippi firmoihin ja kysyin onko minulla jotain avointa laskua. Niin eihän siellä mitään ollut. Tiesivät minulta sähköpostin, nimen sekä puhelimen. Joten luultavasti on hakkeroitu tyyliin joku makuunin tai jonkun asiakasluettelo josta tiedot ovat. Joten mitkään myynti estot eivät siihen vaikuta. Joten olkaa tarkkoina mikäli kyseinen numero soittaa ja takaisin ei ole syytä soittaa.. T: melkein kusetettu...

Nimi: Pentti

Kommentti: Sama, puhui venäläisellä aksentilla vaikka toki ihan selvää suomea.

Nimi: Raitsu

Kommentti: soitti just, en ehtinyt vastaamaan, nopeaa toimintaa. Onko kukaan saanut tietoonsa kenen numero tää oikeesti on?

Nimi: bdd

Kommentti: Ainakaan Foncet Finder ei näytä numeron omistajaa. Asiasta toiseen. Yritysnumeroiden tulisi olla aina julkisia. Operaatorien tulisi bannata häirikkönumerot. Siis lakeja pitäisi muuttaa.

Nimi: bdd

Kommentti: Siis piti kirjoittaa Fonecta Finder

Nimi: sallimoe

Kommentti: Minulle väitti olevansa suomen asikastiedosta. Firman omistajat ovat lomalla ja sanoin, että en tiedä asiasta mitään. Olin kysymässä vielä hänen nimeään ja yhteystietojaan, kun mies löi luurin korvaani.

Nimi: varovaisuus kannattaa

Kommentti: Soitti just ja puhelin soi puolitoista kertaa ja kun vastasin, ei ollut enää ketään. Ei näkynyt callerissa kuka on. Näiden täällä olevien viestien perusteella soittaja vaikuttaa hämäräheikiltä. En taida viitsiä soittaa tällä kertaa takaisin, ettei tule yllätysveloituksia. Onkohan suunta 09 vai 093... Syytä olla nykyään varovainen, kun on kaikennäköisiä puhelinveloitushuijareita puhelimen ollessa maksuväline. Tuollaisen puolentoista hälytysäänen soittaja ei varmasti toivo kuin takaisinsoittoa ja takaisinsoitto menisi.palvelunumeroon. Yhdessä vaiheessa tuli toisesta numerosta viestejä, että vastaa tähän viestiin, voit voittaa ipadin. Siitäkin tuli sitten viranomaissivuille varoitusta, että viestiin vastaaminen aloittaa huomattavan laskutuksen!

Nimi: juha

Kommentti: puhelinmyyjä, soitti 6.9.2013

Nimi: Ihmettelen kovasti

Kommentti: Mitä ideaa on hälyttää 3 sekuntia ja katkaista jos aikoo jotain saada myytyä?

Nimi: Nina

Kommentti: Esitteli olevansa Manpowerista ja myi Stockan kanta-asiakkaille kohdistettua lisävakuutusta. Asiallinen, mutta ei kuuntele asiakasta ja näyttää pettymyksen kun huomaa ettei kauppaa synny.

Nimi: citydeal

Kommentti: Grouponin esittelyssä tänään: Megaklinikka Pidä kiirettä-tarjous päättyy pian! www.lisandra-tmi.blogspot.fi

Nimi: Että näin

Kommentti: Tästä numerosta soitettiin äsken ja kehui olevansa suomen energiasta. Oli kännissä ja puhutteli kulta pieneksi. Joku deeku kerää nyt rahaa omaan tarkotukseen?

Nimi: Möllikamu

Kommentti: Justiinsa soitti tännekin, en ehtinyt vastaamaan. Ihme touhua

Nimi: -pirjo-

Kommentti: ihan pimpukka kuivui kun tän luin

Nimi: jose

Kommentti: dataa tuli luurin täydeltä

Nimi: Hep

Kommentti: En saanut selvää, kun esitteli itsensä. Kysyi, että onko niin, että olen tupakoitsija. Vastasin, etten ole ja tyyppi pahoitteli saaneensa väärää tietoa ja löi luurin kiinni.

Nimi: kukko

Kommentti: Hö.. Yritin soittaa takas ja tuli "numero ei ole käytössä".. Aatelin jos vähän piikkais sille niin soittelis uudestaan kun ekan soiton missasin... Ois tehny mieli kettuilla vähän puhelinmyyjän kanssa.

Nimi: En ymmärrä!

Kommentti: Mulleki soitti tänä sama nro! Mikä puhelinmyyjä,mitä he myyvät sit?sähkojä vai??? En oikein saanut puhelimessa selvä kun heti löi luurin kiinni!olis kiva kun joku vastaksitte,kiitos!

Nimi: tiger

Kommentti: mulle soitettiin äsken ja tarjottiin sähkö tupakkia mutta en antanut henkilötunnusta ja loppu hätäseen sen jälkeen kuulosti virolaiselta naiselta

Nimi: jk

Kommentti: Puhelinmyyjäkin soittaa toimeksiannon mukaan. Työpaikkaani tuli aivan asiallinen puhelu tästä numerosta, sovimme tuote-esittelijän käynnistä työpaikallani.

Nimi: Huijjjari

Kommentti: Soitti just, Huijjarilta kuulostaa

Nimi: HTC One

Kommentti: Puhelinmyyjä, juuri soitti. Caller Info ohjelma ei löytänyt enirosta tätä numeroa.

Nimi: leolion

Kommentti: Haiskahtaa vahvasti ammattihuijarilta. Saatana.

Nimi: SAmi

Kommentti: Ei jumalauta!!!! Sovi tapaaminen, mutta älä jumalauta mene ovelle!!¨

Nimi: Anni

Kommentti: Soitettiin juuri ja yritettiin kysyä mieheni puhelinnumeroa. Osakesäästäjien Keskusliitosta kuulemma.

Nimi: jopjpojopjpjp

Kommentti: Luulis, että joku olisi jossain päin maailmaa kehittänyt sellaisen pätkän koodia, jolla saisi näiden huijarien yhteydet toimintakelvottomiksi. Tai ainakin edes jäljittämään soittajan tarkan olinpikan. Olisi hienoa käydä haastattelemassa kasvokkain..

Nimi: ovensuukyselijä

Kommentti: joku perintätoimisto

Nimi: Jaakoppi

Kommentti: Sähkötarjouksien puhelinmyyjä, käyttäytyi ihan hyvin, eikä tyrkyttänyt mitään.

Nimi: Pohjis

Kommentti: Suomienergian sähkötarjousta tyrkytettiin tästä.

Nimi: Gooooy

Kommentti: homo

Nimi: MM

Kommentti: Jep jep. Tuli tästä numerosta soitto ja sähkötajousta tarjosi automaattisesti kuulemma 17% halvempaa ja suoraan kysyi pistetäänkö tulemaan. Kun osoitin etten ole kiinnostunut, mutta voisin ottaa nettisivun talteen ja tutkia hintoja itse, löi kyseinen nainen luurin korvaan. Taustalla hirveä kohina ja naurettava määrä paperien selailua. Aika hämärää hommaa. En suosittele vastaamaan.

Nimi: Erkki

Kommentti: Minullekin soitettiin tästä numerosta, mutta juuri kun olin vastaamassa puhelu katkesi. yritin soittaa takaisin, mutta ilmoittaa ettei numero ole käytössä. Mun mielestä ei kovinkaan fiksua toimintaa kun meillä yrittäjillä muutakin tekemistä kuin vastata häläreihin.

Nimi: Ansku

Kommentti: Tästä numerosta soitettiin mulle tänään ja tarjottiin sähkösopimusta. Kun nainen halusi tietää mun koko HETU:n oli se puhelu käsitelty....!!! onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta?

Nimi: MM

Kommentti: Juuri äsken (17.2.2014) soitettiin tästä numerosta. Vastasin, oli pari sekuntia hiljaista ja tuli luuri korvaan. Ei edes huohottanut. Tiedä sitten mikä oli soittajalla mielessä.. Takaisin en tietenkään soittanut vaan googletin numeron ja löysin tämän.

Nimi: Zuzzu

Kommentti: Mullekin soitettu tästä numerosta. Heti ku vastasin lyötiin luuri korvaan!

Nimi: Oscar

Kommentti: Sama kokemus. Luettuani täältä enemmän, niin en kyllä soita takaisin/vastaa...

Nimi: mijoca

Kommentti: Vastasin, tyhjä puhelu, mitään ei kuulu, puhelun kesto 5 sekuntia. En vastaa toiste!

Nimi: sepi

Kommentti: Ei niitä puhelimyyjiä kannata pelätä ja heti lyödä luuria korvaan. kannattaahan se kuunnella millä asialla on. Tottakai näitä poikkeuksia on mutta ei ne kaikki samanlaisia firmoja ole,

Nimi: Skeptic

Kommentti: Tiina soitti, ei kertonut tarkemmin asiaa, vaan katkaisi puhelun esittäydyttyään.

Nimi: Reima

Kommentti: Tuosta numerosta soitettiin ja yhteys katkaistiin ennen kuin ehdin vastata.

Nimi: minna

Kommentti: Soitteli taas! Eix tämmösii saa millään kuriin!?

Nimi: Thermox

Kommentti: Hyi saat..

Nimi: Erkki

Kommentti: laittakaa suoraan estolistalle vain...

Nimi: Nisse Pölynmaa

Kommentti: Tästä numerosta soitettiin ja kysyttiin omistanko yhtiöstä kaikki osakkeet ja sitten luuri laitettiin kiinni

Nimi: Arttu

Kommentti: Nyt äänessä oli "Onerva" Suomen Terveystieto Oy:stä, E-vitamiinin käytöstä halusi tehdä tutkimusta. Ilmeisesti tätä puhelinnumeroa käyttävä firma esiintyy aina toimeksiantajansa nimellä.

Nimi: Kylmis

Kommentti: Vaikuttaa tosiaan huijarilta, joka yrittää saada soittamaan takaisin ja se puhelu maksaa maltaita. Kyseisestä huijauksesta on puhuttukin tässä keskustelussa.

Nimi: Suntis

Kommentti: Minulle soitettiin tästä numerosta, esiteltiin itsensä Suomen Asiakastieto Oy:n nimissä ja kysyttiin omistamani yhtiön osakeomistuksista. Puhuja vakuutti puhelimessa että päivitys ei maksa mitään. Koska kuitenkin haistoin palaneen käryä, oli yhteydessä Suomen Asiakastieto Oy:n asiakaspalveluun ja tarkistin onko heillä kampanja käynnissä. heidän mukaansa on, he ovat alihankkineet tämän palvelun ulkopuolelta. Joten minulle jäi tästä kerrasta rehellinen kuva. Eli kyseessä on myyntiä ja muuta toimintaa tekevä yritys, joka käyttää vakionumeroita milloin minkäkinlaiseen tarkoitukseen, omien asiakkaidensa toiveiden mukaiseksi.

Nimi: pettynyt ja vihainen

Kommentti: Tämä on oikeasti joku huijarifirma. Googlettakaa numero. Ei tarvii edes sanoo paljoa mitääm niin saatte laskuja perää. Tää firma sorkkii muitten firmoja ja on toiminu n. Vuodesta 2011 tähä päivään saakka ja on esittänyt vaikka sun mitä firmaa. Pitäkää varanne!!

Nimi: Anonyymi

Kommentti: Soitti äsken, en vastannut. Ei kauan soinut

Nimi: Voisitko lopettaa jo..

Kommentti: Soittanut jo viikkoja, 1-2 puhelua per. Koskaan en ole vastannu, joten miksi edes jaksaa yrittää..

Nimi: Reijo

Kommentti: Äsken soitettiin ja samantien kun vastasin katkaistiin. Estolistalle herti

Nimi: mikxssu

Kommentti: Yritti saada kokeilemaan testi mielessä sähköhammasharjoja. Muistutin että olin tehnyt soittokiellon, mutta eipä välittänyt myyjä siitä, joten raivostuin. Näin jälkeenpäin ajateltuna se oli turhaa energian tuhlausta.

Nimi: JabaTheHut

Kommentti: Yep, puhelinmyyjä. Not interested...

Nimi: eats#it&die

Kommentti: Sama juttu. V***u näiden loisten ja puhelinterroristien kanssa. Musta lista numeroista joihin ei vastata kasvoi meillä taas yhdellä.

Nimi: jössesmitäbs:ää

Kommentti: Kansallisessa tupakoitsijoiden rekisterissä on näköjään joskus epätarkkuuksia...

Nimi: Taina

Kommentti: Ihme toimintaa... En vastannut ja kun soitin takaisin "numero ei ole käytössä"

Nimi: A-L

Kommentti: Puhelinmyynti ja myyntiedustus pyhelimitse on edelleen kasvava ala. Puhelinmyynti agentuuri jokaiseen niemeen ja notkelmaan ja työvoimapula huutaa edelleen.

Nimi: A-L

Kommentti: Tämä soitti tänään. En vieläkään vastaa.

Nimi: A-L

Kommentti: Ja tänäänkin tämä. Jollakin menee todella surkeasti. Epätoivonvimmalla yrittää. =D

Nimi: A-L

Kommentti: Nyt tämä soittelee jo aamuin illoin. Kyllä on epätoivoista meininkiä.

Nimi: Arttu

Kommentti: Soitti sekunnin verran, en ehtinyt vastaamaan. Onneksi, olin jo valmiiksi hieman piikikkäällä tuulella.

Nimi: Karaokebussit.com

Kommentti: Puhelinmyyjä tarkistuskierroksella; - Soittaa ja kun vastataan, niin varmistus tuli, että numero on käytössä. Sitten numero jaetaan niille myyjille jotka tekevät sen varsinaisen huijaustyön; - Onko yhteystiedot pysyneet samana ja varmaankin näillä tiedoilla mennään vuosi eteenpäin. Jos et suoranaisesti kiellä, niin lasku seuraa perässä. Ohje: Vastaa, että et ole tilaamassa heiltä yhtään mitään ja laitat luurin kiinni. Jos sieltä kuitenkin tulee lasku, niin reklamoi lasku asiankuuluvasti ja lähetä heille 50,00 EUR lasku perusteettoman laskun käsittelystä. Tämän jälkeen sieltä ei soiteta sinulle pariin vuoteen.

Nimi: NoThanks

Kommentti: Joku yritti kovasti myydä tästä numerosta D-vitamiinikapseleita vuodeksi.

Nimi: Hande

Kommentti: 29.6.15 tästä numerosta soitettiin ja kaupattiin D-vitamiineja... Jäi mietityttämään, että mistäköhän ovat tietoni saaneet kun en ole numeroani minnekään jaellut ja laitettu myös suoramarkkinointikielto. Sama numero soitti samasta asiasta äidilleni viimeviikolla eikä pitäisi äitinikään numeroa tällaisten tyyppien hallusta löytyä...

Nimi: -

Kommentti: Soitteli muutamaan kertaan iltaisin. Kun vihdoin vastasin, mies esitteli olevansa Tomi suomen terveysvirastolta. Enempää en tiedä, löin luurin korvaan, kun ei kyseiseen aikaan mikään terveysvirastokaan auki ole. Vaikuttaa korviaan myöten huijarilta.

Nimi: Tara

Kommentti: Uskon, että se on suomen telemarkkinointiliiton puhelin, soittavat että niile maksetaan estosta. Tämä myyjä ei sano mitään vaan ärsyttää ihmisiä. Miksi ei kukaan tehnyt rikosilmoituksen? Tara

Nimi: Tara

Kommentti: Hei, Uskon, että se on suomen telemarkkinointiliiton puhelin, soittavat että niile maksetaan estosta. Tämä myyjä ei sano mitään vaan ärsyttää ihmisiä. Miksi ei kukaan tehnyt rikosilmoituksen? Tara

Nimi: Lena

Kommentti: tästä numerosta tuli häläri..

Nimi: Elisa Hannele Kissa-Öberg

Kommentti: Soitti tänään ja kun mieheni vastasi, lopetti puhelun. Yritin 5 min. sisällä kokeeksi soittaa että kuka on, sieltä sanottiin englanniksi että numero ei ole käytössä

Nimi: huijattu

Kommentti: mulle on tästä numerosta soitettu ainakin 37 kertaa tänä vuonna. en enää vastaa puheluihin joiden numero ei ole tuttu...silloin kun olin yrittäjä, mulle tuli kans näitä yhteystietojen tarkistuksia, huijareita kaikki tyynni! sanokaa heti että teillä on suoramarkkinointikielto, ja pyytäkää myyjän ja firman nimi ja sanokaa ilmoittavanne kuluttaja-asiamiehelle. kyllä pitäis loppua soittojen siihen.. jos vielä soittaa, uhatkaa rosiksella varmuuden vakuudeksi, ja sanokaa että nauhoitatte kaikki puhelut.

Nimi: TT

Kommentti: tuli häläri tästä numerosta

Nimi: anni parikka

Kommentti: ikävä on

Nimi: anni parikka

Kommentti: vastaa.puhelinmyyjä. eero laaoksnen sointtaa mullee nyt t,anni parikka

Nimi: Nakki

Kommentti: Pari päivää sitten tuli tästä numerosta soitto, kesti 4 sek, en ehtinyt vastata. Tänään tuli numerosta 0207101409 sekunnin mittainen pommi. Oiskohan sama henkilö kyseessä.

Nimi: mikko haataja

Kommentti: Samoin tuli muutaman sekunnin puhelu, johon en kerinnyt vastaamaan. Kun luin tämän viestiketjun, niin hyvä niin...

Nimi: asukki

Kommentti: Häikäilemätön haaskalintu. Päivä sen jälkeen kun talossa jossa asun oli valtava tulipalo tästä numerosta soitettiin ja tarjottiin rakennuspalveluita.

Nimi: minä

Kommentti: kuusi kertaa yrittänyt tavoitella ja kun en vastannut, vaihtoi tuntemattomaksi ja soitti heti perään ilmeisesti

Nimi: Saija

Kommentti: Minulle soitettiin eilen tuosta numerosta ja sanottiin olevan yleislainasta, tarkistettiin sähköpostiosoitetta. Ja että huomenna lainasopimus s-postissa. En epäillyt mitään koska olen hakenut lainaa. Tänään tuli lainasopimus ja linkki missä voi allekirjoittaa. No joku Virolainen lainayhtiö ja kauheat korot ym. En tietenkään allekirjoita. Voiko tästä tulla minulle jotain lisäkuluja? pitääkö ottaa viranomisiin yhteyttä?

Nimi: Oliver Jazz

Kommentti: Ihan helvetin outoa, numerosta pommitettu jo monta viikkoa päivisin.

Nimi: Sari

Kommentti: Aivan sama tuli minulle

Nimi: Piude

Kommentti: Soitti hälärin. Puhelin kiinni jo vaikka vastasin heti.

Nimi: yrittäjä

Kommentti: Soittavat "Varmalta". Esittävät olevansa Varma Työeläkeyhtiö, vaikka oikeasti yrityksen nimi on DataVarma Oy ja kauppaavat turhia dtarekisteröinti ja back up juttuja? Ei kannata mennä kusetukseen mukaan. Esittävät että palvelu on pakollinen.

Nimi: Jasper

Kommentti: Te olette kaikki juntteja. Tämä numero on telemarkkinointi ohjelmistontarjoajan numero joka näkyy 200 eri puhelinmyynti yrityksellä. Olette kaikki täytin hölmöjä

Nimi: Jasper

Kommentti: Tämä numero näkyy puolella kaikista suomen puhelinmyyntifirmoista! Tämä ei ole kenenkään oma numero vaan on soitto-ohjelman numero ja täten näkyy kaikilla telemarkkinointiyrityksillä jotka kyseistä ohjelmaa käyttävät.

Nimi: Saija

Kommentti: Sama juttu

Nimi: Pena

Kommentti: Tää on numero joka näkyy kaikilla puhelinmyynyi yrityksillä jotka käyttävät samaa soittojärjestelmää.

Nimi: Humbert

Kommentti: Lasten ja nuorten raittiustyö. Kun olin kertomassa, että ohjaan avustukseni sotaveteraaneille, tuli luuria. Epäkohtelias ja lukee myyntipuheensa paperista. Ei anna aihetta vastata.

Nimi: Antti Taskinen

Kommentti: sama juttu... listasin estettyihin numeroihin

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Mulle soitettiin myös tänään tästä numerosta. Ajattelin, että ehkä joku tärkeä ja soitin takaisin. Joku vastaaja molotti jotain englanniksi. Sitten kyselin Fonectasta. No siellähän ei tiedetty, kenelle tämä numero kuuluu. Ounastelin kuitenkin, että saattoi olla puhelinmyyjä.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Se voi soittaa ensi kerralla eri numerosta. Siksi nämä puhelinmyyjät ovatkin niin pirullisia. Jatkossa olen tosi tarkka, mihin kilpailuihin vastaan. Mulla kun on ainakin teoriassa salainen numero, niin ilmeisesti mun numero on jäänyt johonkin kummittelemaan. Varokaa sellaisia kilpailuja, jotka ovat kuin kyselyitä ja koko ajan ohjataan seuraavalle sivulle. Saatte puhelinmyyjät kimppuunne ja sähköpostinne täyteen roskapostia.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Juuri näistähän varoitellaankin silloin tällöin. Ne soittelevat esim. yrityksille ja kohta yrityksiä laskutetaankin jo palvelusta, mitä eivät ole tilanneet.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Usein, kun olen uteliaisuuttani soittanut takaisin, on kuulunut joku englanninkielinen viesti vastaajasta.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Mulle on soitettu joskus myös jostain Koulukiusattujen tuesta tai jokin sinnepäin.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Mulle kävi myös noin tänään. Kun vastasin, kuului vaan tuuttaus.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Varmaan samaa sanottiin mulle, kun soitin takaisin heti, kun oli lyönyt luurin korvaani.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Sekin mun mielestä haiskahtaa vahvasti kusetukselta, kun joku vastaaja sanoo jotain englanniksi.

Nimi: Chilipippuri

Kommentti: Mulle soitettiin viime viikolla jostain Vitalabsista ja tyrkytettiin jotain omegaa ja vitamiineja. Sanoin, että ostan vastaavat tuotteet apteekista ja löin luurin korvaan,

Nimi: V4789

Kommentti: Sano Ettö Joku keskus?

Nimi: hälärien häläri

Kommentti: Elämän alakastia. Soittaa toistuvasti, nyt jo toista kuukautta. Soi 3-4 kertaa, ja yleensä loppuu enenn kuin ehdit puhelimen luo. Muutaman kerran keritty vastata eka soittoon, jolloin kuuluu vain tuuttausta ja puhelu loppuu (lyö luurin korvaan?) - Jos joku oikeasti on saanut vastattua johonkin tämän sottajan puheluun , kunnolla tänne esille, kuka kyseessä. - Luultavasti puhelinfirma, jolla käytössä maiailman paskimmat automaattiilaitteistot, kuten sanottu, alakastia, maailman kuraa.

Nimi: Juril Moore

Kommentti: Mä olen alkanut tekemään ihan kylmästi niin, että suljen puhelun heti kun tajuan, että kyseessä on joku myyjä. Ne tekevät niin että puhuvat ja puhuvat eivätkä anna suun vuoroa, joten sinun on "pakko" kuunella heidän asiansa loppuun joka yleensä kestää ikuisuuden. Mutta minä suljen puhelimen heti en reagoi heihin mitenkään.

Nimi: lol lol

Kommentti: Saatana kun tullaan kesken online pelin soittelee jotain paskaa. Älkää vastatko/soittako takaisin.

Nimi: Harri K

Kommentti: Vittumainen naismyyja soitti vanhemmille, vaikka numerossa on suoramarkkinoinnin esto.

Nimi: Katja Sallinen

Kommentti: Tänään sain soiton. Edellisten kommenttien kaltainen. Ehdin vastamaan, mutta sitten lyötiin luuri kiinni.

Nimi: Tombreros86

Kommentti: Puhelinmyyjä.

Nimi: Timo Martikainen

Kommentti: Epämääräisiä arpoja kaupiteltiin jonkun epämääräisen "Nuorisourheilun tuen" (hehheh)-toimesta. Aggressiivinen ja syyllistävä myyntipuhe, selkeästi vanhuuksiin tai muihin hieman hyväuskoisiin suunnattua tekstiä suoraan paperilta... Miten tälläinen voi olla laillista toimintaa?!! Ehkä jouduin näiden soittolistalle siksi että nimeni hiukan vanhahtava?

Nimi: Markku Raappana

Kommentti: Mökkihaku myyjällä (lomamökkien vuokraaja) on tuosama numero. Soittavat jonkun tietokoneen kautta ja tuleekohan numero sen kautta. Tämä oli ihan asiallinen puhelu kun olin sieltä pyytänyt ottamaan yhteyttä minuun. Kerroin tämän numeron maineesta hänelle ja aikoi kyllä muutattaa numeron eriksi kun kerroin mitä kommentteja täällä on tuon nummeron perusteella :)

Nimi: Thomas

Kommentti: Ei se puhelin myyjän työ ole helppoa jos ei tuu diliä niin ei tuu palkka eikä ne lehti tilaukset ole ollekan typeriä. Nissä on paljon mielenkintoista lukemista usein voi netissä lukea kaikki tähän menessä ilmestynet numerot. Tilaja lahjat ovat nykyän ladukaitta uusein osallistu arvontan missä voi voitta iso summa raha. Ja tilauksen peruminen on helpompa kun ennen usein soitettan automattin ja näpytellän asiakas numero ja se on sillä peruttu. Sääli että jotkut pilavat alan mainetta.

Muita puhelinnumeron muotoja:
+358931586060, 358931586060, 093-1586060, 093 1586060, 093 158 6060, 093 1586 060