0443893061


Nimi: Allu

Kommentti: Huijari kyseessä. Myi tori.fi olemattoman Playstationin. Tein rikosilmoituksen

Nimi: Agata

Kommentti: Hei, Samalla numerolla esittäytynyt Aleksi Johannes Klemola (Kokkolasta) myi minulle Ego mukin tori.fi palvelussa viime viikolla. Laitoin viestiä ja soitin missä kuppi viipyy mutta lyö luurin korvaan. Seuraan tilannetta tämän päivän, sen jälkeen teen minäkin rikosilmoituksen. T.Aga

Nimi: Frank

Kommentti: Kyllä, huijari kyseessä. Olin pitkäpinnainen ja odottelin kun hänen omien sanojensa mukaan "kaduttaa suunnattomasti" ja lupasi maksaa rahat takaisin. Ei maksanut. Teen rikosilmoituksen.

Nimi: Ttrrtt

Kommentti: Samainen tyyppi myi minulle xbox one ohjaimen ja yritti myydä muumimukeja. Tavara ei tullut/ tule koskaan. Teen myös rikosilmoituksen. Älkää ostako tältä tyypiltä mitään.

Nimi: Maria Sinikka Mäkinen

Kommentti: Minulle myi lavuaarin Aleksi Honka nimellä Oulusta.Enkä saa sen jälkeen puhelimeen eikä vastaa viesteihin. Teen rikosilmoituksen ja ilmoitin tori.fi hin . Ottakaa numerosta selvää jos viestien kautta yrittää myydä jotain. Masinna

Nimi: Hane

Kommentti: Myi minulle auton käyttöohjekirjan olevinaan Aleksi honka nimellä, ei ole kuulunut mitään kirjasta. tarkistin tämänkin sivuston ennen kuin laitoin rahat tilille, mutta silloin ei kukaan ollut vielä kommentoinut kyseistä ihmistä. Ihme tyyppi!

Nimi: Juha

Kommentti: Minulle myi ilmeisesti sama tyyppi 29.1.2018 xbox 360 UFC Trainer pelin ottamalla minun ostoilmoitukseen yhteyttä itse, hinta onneksi oli vain 15€, tilinumero ja nimi täsmäsivät tili siirtoa tehdessä ja peliä ei tietenkään ole vielä kuulunut eikä puhelin vastaa, pitää käydä poliisi asemalla huomenna, eiköhän tämä kaveri ole heillä jo tiedossa, ei pitäisi olla todellakaan vaikea selvittää kaverin olin paikka ja käydä juttelemassa siis poliiseille jos heillä sattuu olemaan kiinnostusta asiaan.

Nimi: Allu

Kommentti: Ilmoittakaa poliisille tyypistä. Ilmoitin jo ja tänään tuli kirje et tutkivat asiaa petoksena

Nimi: Iikka

Kommentti: Kävin tekemässä tästä kaverista rikosilmoituksen. Tehkää samoin. Aikaa menee 10minsaa. Muuten tämä toiminta ei lopu

Nimi: Lala

Kommentti: Vastasi ilmoitukseeni samantien kun sen tori.fissä julkaisin, mitään ei lähettänyt. 10e vaan meni mutta teen rikosilmoituksen periaatteesta.

Nimi: Böööö

Kommentti: Huijari on, vastasi myös ostoilmoitukseen heti. Ei vastaa puhelimeen, ei tekstareihin. Rahat meni (10e onneksi vain) ja tuote jäi saamatta.

Muita puhelinnumeron muotoja:
+358443893061, 358443893061, 044-3893061, 044 3893061, 044 389 3061, 044 3893 061